lukas Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Odebrałem właśnie autko z nowym wtryskiem[zamiast gaźników]i na gazie jeżdzi pięknie,zero mulenie itp,ale na benzynie po dodaniu gazu przerywa mi i mam kłopoty ze zwiększeniem prędkości,na dodatek moje wolne obroty oscylują w okolicy 2000-2500obr/min-tak na gazie jak i benzynie,z tym że na benzynie dodatkowo jeszcze falują,co to może być? dodam że przy regulowaniu obr,na parowniku na gazie tylko na chwilę jest dobrze a zaraz potem znowu mam 2000obr...może ktoś miał już podobnego problema?? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 zle ustawiona przepustnica gazu, zle ustaiwony silniczek krokowy no i moze występować jakaś nieszczelność... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 Miałeś rację ,przepustnica była cały czas nieco uchylona,dzięki twojej wiedzy już jest w porzo :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Hehe no probolem - Ciekawe czy w ASO też by Ci nie pomogli :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.