skull Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 mam takie felgi przywiozłem z niemiec nówka funkiel nie śmigana :wink: w kartonach z orginalnymi wentylami,śrubami zabezpieczającymi,kluczem do dokręcania dekli.firma ENKEI rozmiar 7JJx15 ET23 i za cholere nie mogę nic znaleść tej firmy i nie mam pojęcia ile można za to krzyczeć?może jakiś znawca felg z klubu może coś podpowiedzieć :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymeq Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Zadzwoń tutaj EUROPE POINT - mają dostęp do nietypowych opon i felg. A tak mi się wydaje ze te Twoje fele to dobra marka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 to sa bardzo dobre fele, swego czasu czerwony misiek z "auto GT" jezdzil na koolkach tej firmy (jak na zdjeciu): www.enkei.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiek_okecie Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Trudno Ci je bedzie sprzedać, wg mnie powinieneś najmarniej skasować 2000 za komplet. Takie polskie realia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.