Guest Nori Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 :mrgreen: Witam wszystkich. Już kiedys pytałem o wspomniane w temacie amortyzatory. Jednak teraz chciałbym zapytać czy nie wiecie jaka jest siła tychże amortyzatorów. Gdzieś czytałem czy tez słyszałem, że jest to 500N, nie wiem czy to jest wartość prawdziwa?? Potrzebuje tych danych bo istnieje firma, która dorabia te elementy na zamówienie. Trzeba jedynie podać wszystkie wymiary i siłę na jaką potrzebne są amortyzatory. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Trzeba by wziąść od kogoś znajomego i dać im do zmierzenia, myślę że więcej osób była by zainteresowana bo w HB to często pada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bort Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 U mnie też ciężko chodzą, więc byłbym zainteresowany ich wymianą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest przempu Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Witam, Ja rowniez bardzo jestem zainteresowany! Prosze o jakis kontakt. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejwra Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=88362284 to znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nori Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Witam,Ja rowniez bardzo jestem zainteresowany! Prosze o jakis kontakt. pozdrawiam Podam Ci adres strony inernetowej na której znajdziecie wszystkie potrzebne informacje. Dodam od siebie że można z nimi na gg złapać kontakt odpowiadają w miare mozliwości na zadawane pytania. www.eurotechnika.com.pl Pozdrawiam i życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.