Guest bomert Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Witam Ukradli mi wycieraczki dzisiejszej nocy. Czy ktoś z szanownych forumowiczów podałby mi wymiary (swoich juz nie zmierzę ) PS Opcji szukaj użyłem - nie znalazłem niestety. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
INC Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 530mm i 475mm powodzenia a tak wogole to polecam wycieraczki championa, ladnie zbieraja i nie piszcza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bomert Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INC Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 nie ma sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedroz Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 WitamUkradli mi wycieraczki dzisiejszej nocy. Czy ktoś z szanownych forumowiczów podałby mi wymiary (swoich juz nie zmierzę ) PS Opcji szukaj użyłem - nie znalazłem niestety. Slabo uzywales: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ght=wycieraczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.