Guest MacKo Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 ja w temacie zapodaję linki do producenta i importera: FIRMA BOBI FIRMA WESEM tu to najlepiej kliknąć pierwszy z brzegu a potem znaleźć "klikacza" "nastepny" a takie chcę zamontować do swojej primerki (przeciwmgielne to są): chodzi o te pierwsze z prawej a kiedyś miałem takie (od Bobi`ego): to są podwójne - zewętrzne (małe) przeciwmgielne i wew. (większe) dalekosiężne - te drugie były naprawdę rewelacyjne (no i to białe światło) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek84r Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Też myślałem sobie coś zarzucić tyle że w elipsie prostokątne mi nie pasują ale w twojej bryczce nieźle będą się prezentować. ile kasy?? ja będę szukał czegoś na allegro, już tam takie fajne widziałem ale nie pamiętam gdzie dokładnie. PZD 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 te z bobiego to raczej 3-cyfrowe kwoty te co na "zdjęciu" ok 50,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 W ktorym miejscu chcesz montowac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 ponieważ one są wysokie na 5cm i długie na 12cm to mam dwa miejsca dla nich: 1. pod zderzakiem na skraju (zwłaszcza ze tam są jakieś otworki już gotowe) 2. w skrajnych częściach dolnego wlotu powietrza w zderzaku ale to temat na lato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mrozu Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Jeździłem kiedyś na wesem'owskich dalekosiężnych okrągłych coś około 16cm z żarówkami 100W i musze przyznać,że świeciły rewelacyjnie, szkło nie pękało od temperatury a odblaski nie wypalały się. Pomimo swojej niskiej ceny są naprawde dobrym produktem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lowiec Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 nie lepiej bedzie poszukac orginalnych uzywek i wmontowac je w przewidziane do tego miejsca w zderzaku? ja swojemu znalazlem komplet (przeciwmgielne i dalekosiezne) od gti. przeciwmgielne poszly w orginalne miejsca a dalekosiezne musialem oddzielic od orginalnej ramki zrobic nowa i zamontowalem w zderzaku we wlocie powietrza tyle ze w n14. pozdrawiam slawek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 żeby mocować orginał musialbym wycinać zaślepki... a nie chcę tego robić już raz się bawiłem w cięcie zderzaka w toyocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lowiec Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 no ja zostalem "obdarowany" zderzakiem bez zaslepek a z dziurami wiec postanowilem je "wypelnic". chyba wyciecie zaslepek to nie jest wielki problem?tak mi sie bynajmniej wydaje a moze daja sie wyciagnac? pozdrawiam slawek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 oglądałem moje zaślepki i tworzą jednolitą część ze zderzakiem - pozostaje wycinanko (ale chyba tego nie zrobię) dlatego teższukałem takich małych halogenów (w końcu 5cm wysokości to tyle co nic - nawet nikt nie zwróci uwagi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts