Guest Wojtek72 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Kupiłem Primerę z halogenami pod zderzakiem - normalne. Nie zauważyłem jednak, że na desce brakuje włącznika tych świateł. Skoro są lampki, to powinna być instalacja. Powiedzcie proszę gdzie ten włącznik powinien się znajdować, może znajdę tam kostkę. Primera P10 2.0 SLX 1994 r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Włącznik znajduje sie po lewej stronie kierowcy pod wylotem powietrza z dmuchawy, obok potencjometru do sciemniania oswietlenia deski rozdzielczej i jesli masz elektryczna regulacje lusterek to tez ona sie tam znajduje. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raf4rb Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Pod regulacją el. lusterek, obok pokrętła do regulacji podświetlenia deski rozdzielczej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek72 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Serdeczne dzięki. Poszukam tam kostki do włącznika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Pod regulacją el. lusterek, obok pokrętła do regulacji podświetlenia deski rozdzielczej. Byłem szybszy :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 28Darek Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Jezeli nei uda ci sie znalezc kostki i przeciwmgielne nie beda dzialaly to ja sie chetnie na nie zapisze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek72 Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Znalazłem kostkę ale nadal brak mi włącznika. Poszukam na szrotach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.