Guest luulcak Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 witam, mam nissana n-14 1992r 1400cm, od 2 tyg wiec jeszcze mało wiem, pierwsze pytanie, mam taki problem: przy rozgrzanym silniku zdarza sie ze przy głębszym wcisnięciu gazu dławi się, najbardziej daje się to wyczuć przy 2 biegu po zmianie z 1ki. Czy macie jakieś sugestie? I drugie pytanko - stuki, w sumie to strasznie glosne uderzenia z tyłu, które raz są cichsze a raz nie da się wytrzymac ( oczywiscie na nierównosciach) , amortyzatory wykazały sprawność 87% i nie wiem czy wymieniać w ciemno....pomocy z góry bardzo dziękuję pozdrawiam łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grzesrock Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 co do dlawienia sie to ja mam to samo ale ja mam LPG i tu jest wina zle dobranej instalacji LPG a co do zawieszenia to wina stabilizatorow i wszystkich gumowych elementow w zawieszeniu ..... tez musze to powymieniac niestety dzieki stanowi polskich drog:/ jesli sie pomylilem prfosze o sprostowanie Kolegów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luulcak Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 hm, u mnie gazu nie ma... [ Dodano: Czw 16 Mar, 2006 10:21 ] luulcak, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel_24 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 wymien filtr paliwa i powietrza jezeli nie pomoze przyspiesz troche zapłon zgodnie ze wskazówkami zegara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luulcak Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 co do stuków to jednak byly amortzatory filrty wymienie i sprawdze pozdrawiam ł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.