Guest roshi Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 witam. mam wersje 1.4 LX (golasa) i mam ABS. gadalem z Bastkiem, ktory ma lepsza wersje ARX i on nie ma abs'u. jak to z tymi absami bylo? moze trafi sie ktos madry, kto sie jeszcze nie pogubil w tych oznaczeniach :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kicek Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Wydaje Mi sie że w słabszych wersjach był jako opcja, w GTi był seryjny wydaje mi sie że w SR też ale tego do końca nie wiem... Wychodzi wiec na to że z ABSem to tak jak z podgrzewanymi fotelami, posmarowałeś na gruuuboo kasą to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zetek Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 SR to chyba ma Almera takie oznaczenie. Sunny miało LX SLX i GTI. Wiem, że jak już to SLX, ale nie każde. Bo LX to bida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roshi Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 ale ja przeciez nie uzylem symbolu SR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bastek Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Zetek, Sunny też był SR. Były też wersję specjalne, jak właśnie wspomniany przez Roshi, będący w moim posiadaniu ARX. :wink: [ Dodano: Nie 05 Mar, 2006 ] ale ja przeciez nie uzylem symbolu SR Kicek użył. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 sunny tez ma oznaczenie sr jest to wersja 3d z silnikiem 1,6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indygox Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Dokładnie - posiadam taka wersje SR i jest ABS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mushroom Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 ja też mam SR i ABS też jest. W tej wersji to chyba standard był. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarki Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Niestety w wersjach LX to była chyba opcja. U mnie też nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zetek Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 w wersji LX to co se dołożyłeś to miałeś ewentualnie mogłes mieć wspomaganie i dzieloną kanape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jordi Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 a moj n14 to wogole hardcore - bez abs bez wspomagania szyby na korbke , ale mi to nie przeszkadza on ma wyrywac do przodu i juz nie raz widzialem wielkie oczy zdziwionych cwaniaczkow w 2 litrowych bemakach, jakis nowych avensisach, vectrach, czy innych oplach tigra, mondeo czy wszelakiej masci tuningowanych civikach buhahahahah a widzialem nawet sunniaka z wycieraczkami na reflektorach mial oznaczenie LX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest roshi Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 w wersji LX to co se dołożyłeś to miałeśewentualnie mogłes mieć wspomaganie i dzieloną kanape nie mam dokladanego tylko z fabryki. sprawdzilem swoj vin na ruskiej stronie i wyszlo: +ANTILOCK BREAKING SYSTEM [ Dodano: Wto 07 Mar, 06 10:11 ] a wspomaganie i dzielona kanape tez mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts