Guest jepa84 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Witam czy kto moze mi powiedziec czy w silniku SR20Di jak komputer albo jakies centralny uklad sterujacy jak tak to gdzie on sie znajduje?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kozi6 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 niedawno wyjmowalem takie cacko z P11 TD i u mnie bylo za srodkowa konsola , czy jak to tam nazwac. tzn za kokpitem z pokretlami sterujacymi dmuchawa przytwierdzony byl do podloza dwiema srubkami :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gre Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 w SR20 jest tak samo, pewnie u Ciebie też..poszukaj dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raf4rb Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 niedawno wyjmowalem takie cacko z P11 TD i u mnie bylo za srodkowa konsola , czy jak to tam nazwac. tzn za kokpitem z pokretlami sterujacymi dmuchawa przytwierdzony byl do podloza dwiema srubkami :grin: W Di też tam jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jepa84 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 ok dzieki ze odpowiedzi zaraz zabieram sie do szukania:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.