Guest cyfer Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Pewnie ktoś mi zaraz napisze że mam użyć opcji szukaj.... ale niestety nie mam czasu na taką zabawę bo sprawa dla mnie bardzo istotna z racji zawodu (patrz avatar). Od 2-3 dni przy ruszaniu na gazie samochód zamula się - znaczy jakby strzela i dalej jedzie normalnie, zmiana na "2" i często to samo. Najgorzej jest przy ruszaniu bo może sięzrobić niebezpiecznie. I tutaj pytanie, czy to może być od zabrudzonego filtra gazu, ewentualnie powietrza?? Bo nie ukrywam że filtr powietrza jest brudny, zamieniłem stary na stary i muszę kupic nowy, ale chodzi mi o to czy to może mieć tak istotny wpływ. Bardzo proszę o pomoc, a nie "szukaj". :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Doprowadź cały układ dolotowy do porządku ( filtry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 sprawdź też zapłon, przewody WN i świece :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyfer Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 sprawdź też zapłon, przewody WN i świece :wink: Teraz pewnie pora na to bo filtry to nie są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sr20di Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 albo ma za bogato i nie przepala a po zmianie biegu wywala to co się nazbierało ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Inter Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Miałem dokładnie to samo - winne przewody - gdzies było przebicie. Wymień i powinno byc po krzyku :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.