Guest Adam_Sz Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Witam ponownie ! Czy ktos z was montowal silowniki szyb elektrycznych w swoim aucie ? Ja mam zamiar cos takiego zakupic z allegro, chcialbym sie dowiedziec czy ktos probowal tego w K11 ? Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipfm Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Witam ponownie !Czy ktos z was montowal silowniki szyb elektrycznych w swoim aucie ? Ja mam zamiar cos takiego zakupic z allegro, chcialbym sie dowiedziec czy ktos probowal tego w K11 ? Dzieki Z uniwersalnymi nie mialem doczynienia, ale moze sprobowac dorwac oryginaly gdzies na szrocie. Strona znajomego Pewnie bedzie mniej problemow niz z uniwersalkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest akira Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Dzis na TVN Turbo w programie "Samochód" opisywane bylo jak samodzielnie zamontowac sobie elektryczne podnosniki szyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZWIERZAK Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Bułka z masłem co prawda miałem orginalne siłowniki :-))) Szkoda że przełączniki uniwersalne ( gdzie orginalnie zakładanos przełącznik do szyb w 1998 roku i czy może ktoś posiada takowe ??? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam_Sz Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Zdefiniuj 'Bułka z masłem' Na co trzeba uwazac itp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domiss Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Bułka z masłem co prawda miałem orginalne siłowniki :-))) Szkoda że przełączniki uniwersalne ( gdzie orginalnie zakładanos przełącznik do szyb w 1998 roku i czy może ktoś posiada takowe ??? ) Nie jestem pewien jak w 98', ale w 97' zakłądano w podłokietniki na drzwiach z przodu. Kierowca ma sterowanie obiema szybami, pasażer tylko swoją, dodatkowo kierowca może zablokować szybę pasażera.... Ja mam takowe ale nie oddam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam_Sz Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 juz zamowilem sobie zestaw http://www.allegro.pl/item101782431_szyby_..._przyciski.html ciekawe ile czasu zajmie mi jego montowanie :] :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.