Sebek Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Witam wszystkich! Czy ktoś może wie ile kosztuje przepustnica do N15? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest N_15 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 :shock: :shock: :shock: Oj majątek, słyszałem, że w ASO chcieli za to aż tu uwaga!!! 6 tyś. złotych polskich! :? Ale po co Tobie nowa przepustnica??? :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest volnaris Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Cena uzywki to okolo 400zl. A do jakiego silnika to potrzebujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goago Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 ALLEGRO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bercik Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Potrzebujesz kompoletna przepustnice z przepływka, silniczkiem krokowym i czujniokiem połozenia przepustnicy czy tylko sam odlew? jak by co to mam taka i taką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 Nie potrzebuje nowej ale chciałem tylko wiedzieć ile ona kosztuje bo podobno podnosi moc a ja mam silnik 1.4 75 KM ale skoro jest taka droga to nie opłaca się inwestować. Dziekuję wszystkim za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ArekBi Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Panowie Napiszcie prosze - co to jest (i gdzie) ta PRZEPUSTNICA. Na postach dot. zużycia paliwa padła rada, aby "wyczyścić przepustnicę". prosze - może wiecie cos na ten temat? mam N15 '98 1,4ddm 87 kM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Silniki 1,4 i 1,6 z mocami od 75KM do 101KM miały takie same przepustnice gazu - Fi50mm. Nie tutaj szukaj mocy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wiesiek Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Coobcio, pewnie Sebek juz nie szuka mocy, bo watek zakonczyl sie w maju. ArekBi odgrzal dzisiaj kotleta A przepustnica znajduje sie pod filtrem powietrza (ta duza czarna puszka). Czyszczac mozez zdjac gore filtra, albo odkrecic go - trzyma sie na obejmie mocujaca go wlasnie do przepistnicy. Jezeli nie chcesz rozbierac na czesci pierwsze i czyscic recznie, to do czyszczenia kup spray i psiknij. Poszukaj informacji o tym jak ustawic pozniej obroty biegu jalowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest volnaris Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 A przepustnica znajduje sie pod filtrem paliwa (ta duza czarna puszka). raczej powietrza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wiesiek Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 raczej powietrza... Jasne, glupi blad - juz poprawiam :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcos26 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 polecam super efektywny srodek do czyszczenia przepustnicy:) firma KENT a nazwa ONE SHOT sam tym czyscilem w poprzednim aucie i efekt byl super a ile syfu tam siedzi jesli nikt nie czyscil. Duza puszka 500ml starcza na kilka czyszczen polecam sprawdzony produkt:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ArekBi Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 to się nazywa "mieć szyk" wszystkim dzięki [ Dodano: Pon 13 Lis, 2006 17:29 ] firma KENT a nazwa ONE SHOT potwierdzam !!! syfu siedzi masa, obroty przy wysprzęglaniu utrzymują się na poziomie 700 - 750/min polecam tę kurację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts