Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

ostrzerzenie przed zamiennikami przegubów

Guest zeusik

Recommended Posts

Guest zeusik

wlasnie wymieniam w swojej primerce prawy przegub i zonk - kupilem zamiennik z jc i niepasował !!! mam abs i tam pierscien abs byl o zgrozo o 1 cm przesuniet za wysoko !!!! bacznie patrzcie na to co kupujecie - pozostalo mi teraz tylko oryginal japonski nkn - pozdrawiam.

Guest Raf4rb

A może do tokarza, weźmie na flaszkę ale przerobi. Ktoś z forum już tak robił, tylko nie mogę znaleźć tego tematu. Na przegubie JC już z 50kkm zrobiłem i jest w porządku, tylko osłona nie wytrzymała i musiałem niedawno zmienić.

Guest zeusik

tego nie dalo sie przerobic.. jak pierscien abs wsuniesz glebiej? zeby nie uszkodzicm wytrzymalosci przegubu - gdybys to widzial to bys mi racje przyznal.. pozdrawiam.

Guest jaano

juz ktos kiedy poruszal temat JC - ja od wielu lat stosuje przynajmniej drozsze - japonskie- jak mam wybor elementy z JC i jakos nigdy nie mialem problemow a nissanami jezdze juz z 9-10 lat

Guest lackyd

Witam, czytałem gdzieś ze JC ce ma 2 oznaczenia jedne to części "oryginalne" nadwyżki a drugie to pewnie od jakiś małych fabryczek. Tylko że nie pamiętam teraz jak ten badziew rozrównic pomiędzy sobą

Guest macias-1981

Zeusik ja tez tak miałem pare m-cy temu. Ale udało mi się zdobyć inny japoński (nie pamiętam firmy...n-coś tam) 180zł i pasował idealnie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...