Guest zeusik Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 wlasnie wymieniam w swojej primerce prawy przegub i zonk - kupilem zamiennik z jc i niepasował !!! mam abs i tam pierscien abs byl o zgrozo o 1 cm przesuniet za wysoko !!!! bacznie patrzcie na to co kupujecie - pozostalo mi teraz tylko oryginal japonski nkn - pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Jak ogólnie wiadomo JC ma dobre tylko......................ceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raf4rb Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 A może do tokarza, weźmie na flaszkę ale przerobi. Ktoś z forum już tak robił, tylko nie mogę znaleźć tego tematu. Na przegubie JC już z 50kkm zrobiłem i jest w porządku, tylko osłona nie wytrzymała i musiałem niedawno zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zeusik Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 tego nie dalo sie przerobic.. jak pierscien abs wsuniesz glebiej? zeby nie uszkodzicm wytrzymalosci przegubu - gdybys to widzial to bys mi racje przyznal.. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaano Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 juz ktos kiedy poruszal temat JC - ja od wielu lat stosuje przynajmniej drozsze - japonskie- jak mam wybor elementy z JC i jakos nigdy nie mialem problemow a nissanami jezdze juz z 9-10 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lackyd Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Witam, czytałem gdzieś ze JC ce ma 2 oznaczenia jedne to części "oryginalne" nadwyżki a drugie to pewnie od jakiś małych fabryczek. Tylko że nie pamiętam teraz jak ten badziew rozrównic pomiędzy sobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 AFAIK te badziewne mają kod części z końcówką "JC" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest macias-1981 Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Zeusik ja tez tak miałem pare m-cy temu. Ale udało mi się zdobyć inny japoński (nie pamiętam firmy...n-coś tam) 180zł i pasował idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zeusik Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 wlasnie - ja tamten oddalem i kupilem za 250 zł nkn - japoniec oryginal.. i jest git Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.