Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Odpicowali mi bryke

Guest Misiek_okecie
 Share

Recommended Posts

Guest Misiek_okecie

Stałem przed przejsciem a ciezarowka z euro-agd skrecala w lewo z Cyprysowej w Al. Krakowską i mnie nie zauważyłą !! :shock: I bum. Teraz do wtorku czekam na rzeczoznawce-likwidatora z Hestii (tam ma polise sprawca)

Guest Misiek_okecie

Doradźcie coś bo sie amrtwie. ZObaczyłem teraz że zderzak był klejony już kiedyś od środka jakimś klejem. Czy to bardzo zaniży wartość odszkodowania??

hmm.. nie zauwazyc takiego jasnego koloru :| a tak z innej beczki to moj kumpel kiedys wszedl w bok jadacego samochodu ;]

Guest Młody

Misiek. Dobrze, że skończyło się tylko na tym. Goście jeżdżący dostawczymi w takich "instytucjach" jak "euro" myślą o wszystkim tylko nie o dordze. Czasy im dają takie akurat na przelot śmigłowcem a nie dojazd przez Warszawę. Nie jeden z nich już odpicował komuś brykę. A to się wyklepie, szpachelką dziabnie, lakierem psiknie i śladu nie będzie.

Guest Szymeq

No generalnie jeśli rzeczoznawca zobaczy klejenie to zaniży wartość auta, prezyjedż na sopt popatrzymy co i jak zrobić :twisted:

Guest AdaSch
Teraz do wtorku czekam na rzeczoznawce-likwidatora z Hestii (tam ma polise sprawca)

to spoko,

mam bardzo pozytywne doświadczenia z hestią.

prędko dogadaj się z jakimś warszatem który ma układy to Ci wycenią szkodę tak że albo sprawisz sobie znacznie lepszą furkę albo naprawde odpicujesz N15 i jeszcze Ci zostanie na pożądne Audio :) widzę na oko że na tym da się zarobić spokojnie ok 2 tys

Misiek nic sie nie martw !! !! Bedzie git a teraz na kuroniówie to nawet i lepiej ;)

Jutro jak bede w pracy to podesle Ci zdjecia mojej Almerki jak dostala w pupcie (mniejsze mialem straty od Ciebie a dostalem prawie 2tys.) :mrgreen:

Guest EnDrIu WAWA
a taka najładniejsza była :D ale kaska bedzie
moze w koncu przemaluje ja na zolty, bo ten zielony to byl kiepski kolor :D

PS Sorry Misiek wiesz, ze Ci wspolczujemy

Guest wiesiek

Uwazaj na uszkodzenia ktore byly przed wypadkiem, bo likwidator bedzie kombinowac jakby dac mniej i bedzie mial podstawe, ze elementy byly naprawiane, wiec byly mniej warte. To ze element byl caly i ladnie pomalowany to ich malo interesuje, a pretekst do oskubania czlowieka juz wtedy maja. :evil:

Guest martusia

Przykra sprawa :sad::sad::sad: Chociaż i tak dobrze że nic więcej się nie stało. Oby dobrze wycenili a wszystko da się zrobić.

Guest Jumper

bedzie dobrze zobaczysz dostaniesz sporo kasy wazne ze mozesz jezdzic i nic nie przeszkadza a takie male pukniecie to sie wyleczy i zostanie kasiorka ja impreze haha

powodzenia

PS tez bym tak chcial zeby mi przywalili w tył (mam do malowanie zderzak )

Guest Tomek Sobota
Doradźcie coś bo sie amrtwie. ZObaczyłem teraz że zderzak był klejony już kiedyś od środka jakimś klejem. Czy to bardzo zaniży wartość odszkodowania??

To niech ci przyniesie od razu ładny zderzaczek, polakierowany i klejony, identyczny taki jaki miałeś.

Nie zgadzaj sie absolutnie na żadne zaniżanie, z jakiej racji masz teraz dopłacać do nowego? Tobie sie podobało, a cieżarówka mogla nie wjezdzac na Ciebie. Teraz żądaj nowego i już.

:)

Guest Czeso

Nic się nie martw. Samochód rzecz nabyta. Dobrze Ci wycenią i jeszcze sobie potańczysz za tę kasę :wink:

Pozdro!