Guest oskaritto Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Czy ktos cos wie na temat 1.5 dcI ? Z tego co widze 1.5 od 1.5 dCI rozni sie tylnym zawieszeniem...powiedzcie mi poniewaz 1.5 ma tylną oś sztywna a 1.5 dCI ma wahacze wleczone...czym to sie różni??Krótko czym się różni oś sztywna od osi wleczonej??plusy i minusy??Z góry dziękuję za uzupełnienie wiedzy o Almerce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vqsoft1 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Czy ktos cos wie na temat 1.5 dcI ? Z tego co widze 1.5 od 1.5 dCI rozni sie tylnym zawieszeniem...powiedzcie mi poniewaz 1.5 ma tylną oś sztywna a 1.5 dCI ma wahacze wleczone...czym to sie różni??Krótko czym się różni oś sztywna od osi wleczonej??plusy i minusy??Z góry dziękuję za uzupełnienie wiedzy o Almerce. z tego co ja wiem to wszystkie almy maja belke przestrzenie zawieszona. i nie ma roznicy czy to diesel czy benzyna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oskaritto Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Czy ktos cos wie na temat 1.5 dcI ? Z tego co widze 1.5 od 1.5 dCI rozni sie tylnym zawieszeniem...powiedzcie mi poniewaz 1.5 ma tylną oś sztywna a 1.5 dCI ma wahacze wleczone...czym to sie różni??Krótko czym się różni oś sztywna od osi wleczonej??plusy i minusy??Z góry dziękuję za uzupełnienie wiedzy o Almerce. z tego co ja wiem to wszystkie almy maja belke przestrzenie zawieszona. i nie ma roznicy czy to diesel czy benzyna! aha rozumiem tez mi sie tak wydawalo bo na stronie nissana tez tak pisza ale znalazlem jakies testy 1.5 dCI i tam bylo napisane inaczej stad moje pytanie a co sadzicie o 1.5 dCI ?? udany czy nie + i minusy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.