Guest stamp Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Witam wszystkich. Mam ją od 2 m-cy ( p10 95r. 1,6 lpg), od kwietnia w kraju. Jeżdzi jak trzeba, jednak z tyłu dochodzi jakieś głuche dudnienie na nierównościach. Wymieniłem łączniki stabilizatora i tuleje stabilizatora a dudni. Amortyzatory dobre. Skończyły mi się pomysły co to może być. Proszę o pomoc. Druga prośba dotyczy instrukcji do tego auta, może któryś z kolegów mógł by mi dać na nią jakiś namiar. Serdecznie pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 instrukcje poszły mailem... co do stuków to nie wiem... skoro wszystko masz ok ... :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stamp Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Dzięki. Słyszałem coś o poduszkach amortyzatorów ale to w p11. Może to wali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 to musiałbys sprawdzić mocowania amorków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stamp Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Może spróbuję w przyszłym tygodniu. Nie wiem tylko czy się uda bez kanału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 sprawdx tez górne mocowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.