Guest Pawel Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Witam serdecznie, Jestem posiadaczem Maximy od okolo tygodnia.Silnik 3.0 V6,24V,wersja kanadyjska. Byłem u gazownikow i mam wątpliwości co do instalacji,tzn jaką zalozyc...Wiadomo,ze chodzi o kaskę,ale chce wiedziec na ktorej najlepiej te motory pracuja.Na jakich Wy jezdzicie co polecacie i co jest dobre.W zakladzie polecili mi taka tansza za ok2500 i za 4000.Spora roznica w cenie...wiec...prosze o podpowiedz.Podobno na tej tanszej bedzie chodzil jak i na tej drozszej.Mam pytanko tez,czy znacie jakies sklepy w Wawie lub okolicach z czesciami(mam wersje kanadyjska)Czy jako klubowicze posiadamy jakis rabaty?? Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tjnallpu Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Ja w mojej mam założony SEQUENT 56 BRC. Jest to jedna z droższych instalacji ale niezawodna i autko chodzi super. Pali niewiele więcej niż benzyny. Z tego co się orientuję to te tańsze też się sprawują nieźle pod warunkiem, że trafisz do gazownika, który ma pojęcie o tym co robi (najlepiej z polecenia). Niezłe są KME. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 najlepiej ten silnik pracuje na benzynie 92 oktany w zwyz. bezolowiowa oczywiscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.