maniek Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 mam oryginalne radio Clariona w N15. chciałbym je wymontować , czy obejdzie się bez kluczy itp. jak zrobić to najłatwiej pozdrawiam [ Dodano: Sob 07 Paź, 2006 19:32 ] już wyjęte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wedzix Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ja mam takie samo radio w N15, narazie nie mam zamiaru go wyciągać ale jak byś sie podzielił wiadomością jak to zrobiłeś to napewno mi sie kiedyś przyda, poza tym to masz moze jakies wiadomości o tym radyjku? podobno jest kodowane ale nie mam kodu do niego a już raz odłączałem akumulator i żadnego kodu nie potrzebowałem po podłączeniu, więc nie wiem jak to wkońcu z nim jest. z góry dzięki za odpowiedż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gumbi Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 wloz reke przez schowek po prawo tam jest dojscie i wypchnij radio napewno wyjdzie ja tez sie z tym glowilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek Posted October 11, 2006 Author Share Posted October 11, 2006 gumbi - niestety nic nie da wypychanie przez schowek, ponieważ radio jest przykręcone na 4 śruby Ja zdjąłem tę obudowę plastikową, musisz odkręcić najpier 2 śruby , one są tuż nad pokrętłami nawiewu, potem złapac od dołu i szarpnąć z wyczuciem, żeby zaczepów na gorze nie połamać. I gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.