Guest jamaicadreamer Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Coś mi brzęczy nad przednim prawym błotnikiem lub gdzieś tam...nie mogę tego namierzyć :evil: ... może macie jakieś doświadczenie w tym temacie , nie jest to duży hałas ale cholernie denerwujący jakby jakaś blaszka albo kabel... almera 97 1,4 16V Dzięki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest manfel Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Ja miałem podobnie w N16 - okazało się, że miałem złe mocowanie przewodów od klimy. Poprawiono je i już jest cisza :!: :grin: Trzeba sprawdzić mocowanie poszczególnych elementów - coś sie musiało poluzować :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxpaynemm Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Ja miałem podobnie w N16 - okazało się, że miałem złe mocowanie przewodów od klimy. Poprawiono je i już jest cisza :!: :grin: Trzeba sprawdzić mocowanie poszczególnych elementów - coś sie musiało poluzować :!: Miałem w 100% ten sam problem co kolega :one: obmacałem tylko dobrze przewody od klimy poprawiłem kilka klamerek plastikowych i jak reką odjał :064: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.