Guest wwl Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Dostalem takie foto od allegrowicza. Jest to podobno Almera 95 a to jest mechanizm szyberdachu i lampka przy nim. Widzieliscie takie cos? Koles szuka oslony pod to. Ja mam w ogole inne rozwiazanie. Czy to nie jest jakis "dorabiany" szyber ? Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Witam! No mnie się tez wydaje ze jest to coś dorabiane! Ja mam szyber i wyglada to całkiem inaczej, po 2 to powinny byc tam dwa przełączniki, jeden góra-doł drugi odsuwanie do tyłu. No chyba ze była jakaś wersja tylko z uchylaniem czy przesuwaniem Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Misiek_okecie Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 wg mnie to jest dorabiane. w nissanach tak jak mowi poprzendik sa dwa przyciski. ale dorabiane nie znaczy złe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Tak tez myslalem. Dzieki za odpowiedzi. Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.