Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Maxima gasnie na wolnych obrotach

Guest blasior89

Recommended Posts

Guest blasior89

Maxima 96 automat. Milem problem ze gasla na wolnych obotach np. na swiatlach itp. Na kompie pokazywalo 3 czesni midzey innymi knock sensor, cooling temperature sensor i co tam jesze. Pierwsza zecz ktora zrobilem to przczyscilme przepustnice. Po tym juz zadziej gasla ale jednak sie zdarzalo. Wczoraj zmienilme temperature cooling sensor koszt 30$ i nie gasnie. Slyszalem ze przez to ze zepsuty jest ten sensor moga wyskakiwac inne bledy. pozdro

Guest psujaut
;) to gratulacje,że poradziłeś sobie sam i autko znowu pomyka :) teraz skasuj błędy i po sprawie :lol: do następnego razu ;) ale widać ,że świetnie sobie sam radzisz 8)

;) to gratulacje,że poradziłeś sobie sam i autko znowu pomyka :) teraz skasuj błędy i po sprawie :lol: do następnego razu ;) ale widać ,że świetnie sobie sam radzisz 8)

po dlugich rozmowach na GG udalo nam sie jako tako opanowac jego furke:D

zaczelo sie od przeczyszczenia przepustnicy, co troche pomoglo, nastepne w kolejce byla wymiana czujnika plynu chlodzacego

Guest psujaut
:lol: ojej ojej :lol: i tak wszyscy zdają sobie sprawę z Twojej widzy i wkładu w pomocach podczas napraw naszych aut -sam też korzystałem z Twoich porad ,linków i nawet przesyłki iii jestem naprawdę wdzięczny :roll: ale przyznaj ,że czasem niewielka pochwała potrafią uczynić cuda ;) (trzeba zachęcić nowego członka klubu :D )

:lol: ojej ojej :lol: i tak wszyscy zdają sobie sprawę z Twojej widzy i wkładu w pomocach podczas napraw naszych aut -sam też korzystałem z Twoich porad ,linków i nawet przesyłki iii jestem naprawdę wdzięczny :roll: ale przyznaj ,że czasem niewielka pochwała potrafią uczynić cuda ;) (trzeba zachęcić nowego członka klubu :D )

wcale sie nie chwale :mrgreen:

tak tylko mi sie napisalo

ale blasior89 tak jak ci mowielm.

podjedz do waldka on ci sprawdzi kody

Guest psujaut
hehe doklanie to wszystko pomocy WielkiegoWaca. No w pon. podajade do Waldka.Wielkie dzieki za pomoc. Pozdro

skoro tak to daj punkcik "pomógł" :grin: należy się 8)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...