Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

świece żarowe NGK

SZ3RYF

Recommended Posts

Szukam swiec zarowych firmy NGK do silnika 2.2Di. Zalozylem topic w dziale kupie/sprzedam. Niemniej oprocz ofert, ktore moga zlozyc potencjalni sprzedawcy szukam namiaru na sklep, ktory ma w ofercie takie swiece.

Czy ktos z klubowiczow wymienial swiece w tym modelu?

Pod koniec pracy dzwonilem do firmy Elit i sprzedawca powiedzial mi, ze firma NGK ma sie do niego odezwac kiedy wprowadzi te swiece na PL rynek. Czyzby wogole ich w PL jeszcze nie bylo w sprzedazy?

Ja kupowałem w zeszłym roku w intercarsie bo nigdzie nie mogłem ich dostać - i NGK nie było tylko HGT bodajże.... uwaga teraz cena: ~100pln sztuka.

Pozdrawiam

Marcin

jak to nie ma

ostatnio wymieniałem, pogadałem z kilkoma osobami na allegro, które zajmują się sprzedażą części samochodowych. u każego ceny podobne 75-80zł szt.

poszukaj u ludzi którzy sprzedają na allegro świecie NGK, obojętnie jaki i spytaj się o żarowe do 2.2di.

znajdziesz na 100%

jak to nie ma

[ciach]

poszukaj u ludzi którzy sprzedają na allegro świecie NGK, obojętnie jaki i spytaj się o żarowe do 2.2di.

jakbys zerknal w link, ktory podalem w pierwszym poscie to bys wiedzial, ze tak wlasnie zrobilem i niestety bez sukcesu :sad:

a czy swiece HKT [bo takie maja w jappartsie] sa godne uwagi? zamawiajac przez ich sklep intenetowy wychodzi jakies 80 zyka/swiece w rozmowie telefonicznej cena faktycznie ~100 zyka.

• 2 weeks later...
Guest Grzeka53

ja wymieniałem ostatnio NGK 2500 Y-519J

pod tym adresem masz katalog

http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&amp...=pkwgluehkerzen

zapłaciłem na allegro 65.50 /szt. + przesyłka za całość 6,50

w sklepie gość chciał 88zł/szt.

namiar na kolesia który sprzedaje

http://allegro.pl/item141971877_swiece_zar...san_y_519j.html

napisz do niego maila to wystawi na allegro od nowa

Pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...