VQPower Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 wczoraj zauwazylem ze mam luz jak diabli (na kierownicy nic nie czuc). czy ktos z Was juz wymienial drazki kierownicze?? chodzi mi o wszystkie 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 chodzi mi o wszystkie 4 :shock: a zkąd Ty masz 4 drążki zazwyczaj sa dwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 chodzi mi o wszystkie 4 :shock: a zkąd Ty masz 4 drążki zazwyczaj sa dwa WACOWI PEWNIE CHODZI O 2 DRĄŻKI I 2 KOŃCÓWKI DRĄŻKÓW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 chodzi mi o wszystkie 4 :shock: a zkąd Ty masz 4 drążki zazwyczaj sa dwa WACOWI PEWNIE CHODZI O 2 DRĄŻKI I 2 KOŃCÓWKI DRĄŻKÓW. dokladnie. w stanach one sie nazywaja wewnetrzne i zewnetrzne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Wacu , wymiana jest na ogół prosta. Wszystko zależy od tego jakśruby puszczą na końcówkach i jak mocno są zapieczone te końcówki w kolumnie zawieszenia. Z wewnętrznymi drążkami zazwyczaj nie ma kłopotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrer Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 zazwyczaj idzie jak malina, ale trzeba pozniej geo zrobic, tzn pozniej... od razu ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.