Guest cerber Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Panowie Chciałbym sam wyczyścić sobie gaźnik i mam problem dość nietypowy bo nie wiem skąd wziąść uszczelki pod gaźnik. Czy może ktoś z klubowiczów wie gdzie można nabyć tego typu rzeczy. Najlepiej jaby to był jakiś sklep bo próbowałem u gaźnikowców to niestety żaden nie chciał mi sprzedać tych uszczelek, no ale przecież oni je muszą też gdzieś kupować ! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoover Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Raczej nie powinno być problemu z ich dostępnością w sklepach... W każdym razie z tego co słyszałem to w przypadku głowicy lepiej unikać uszczelek firmy Ajusa. Lepiej wybrać Glazera albo coś made in Japan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cerber Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 No właśnie nie za bardzo są dostępne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoover Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 A.... błędnie pomyślałem o uszczelce pod głowicę. Uszczelki pod gaźnik najprawdopodobniej są do załątwienia tylko w serwisie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hermoll Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 tylko serwis i jest to caly komplet dupreli do gaznika uszczelki i inne rzeczy ktore sie wymienia tzn co zalozyl nissan ze trzeba wymienic nie pamietam ale koszt cos ok albo 150 albo 250zl za komplet ale nie pamietam jak sie dowiadywalem w serwisie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cerber Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Najistotniejszy jest zestaw podkładek, bo je trzeba zawsze wymienić. I tak dla informacji innych którzy będą poszukiwać takich rzeczy to: W serwisie trzeba zapłacić za komplet podkładek do N14 130 zł. Odzielnie można dokupić jeszcze jakieś śrubki i coś jeszcze ale mi głównie chodziło o podkładki. Poza serwisem ciężko cokolwiek dostać choć znalazłem sklep gdzie mieli zestaw naprawczy do nissana ale chyba jakiejś starszej wersji bo z silnikiem 1.5. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.