BeWare Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Czy ma ktos jakiś schemat jak ustawić rozrząd albo mógłby mi wytłumaczy bo włanie sie za to zabieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 To nie 126p. Tego się nie da przelać na papier od początku do końca, byłaby mała powieść, a przynajmniej nowela. Roboty przynajmniej na jeden długi dzień. Jaka Maxima? Silnik VG czy VQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeWare Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 VG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Trzeba bylo od razu. Nie wiem czemu, ale pomyślałem, że masz poważniejszą sprawę (VQ). Pasek1 kliknij Pasek2 kliknij Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeWare Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 dzięki wielkie masz całą taką książkę na temat maximy :grin: ??Bo jeszcze sposób dokręcania głowic mnie interesuje ja zrobiłem od środka, pózniej skeajne po przekątnej po 2kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 To Paski AUTODATA. Książki teraz nie mam i nie pamiętam nawet jakiej średnicy śruby są w tym silniku, co się wiąże z momentem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 zastanawiam sie tylko dlaczego nie sciagniesz serwisowki ktora jest w dziale MAXIMA - temat przyklejony Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeWare Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 Już zasysam nie wiedziałem że jest dostepna dla wszystkich wielkie dzięki!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.