Guest Krzychoo Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Witam! Mam do wymiany w N14 poduszkę przednią mocowania silnika- wie ktoś może czy przed wstawieniem nowej tzreba jakoś poziomować silnik? Bo jak bede ja zdejmował to muszę lekko podnieść silnik (musze bo juz teraz lekko opadł i słychać stuki o blachę) Sunny N14 1.6 16v 1994r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymeq Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Nic nie trzeba - podnosisz/luzujesz silnik - wymieniasz i po sprawie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ronin00 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 A ja mam pytanko,jakie są oznaki zużycia poduszek pod silnikiem i pod skrzynią.????? Dzięki ,pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
supernissanb12 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 W miarę zużycia coraz bardziej słyszysz stuki przy ruszaniu, na wolnych obr. silnik bardziej się trzęsie . Podczas jazdy usłyszysz dziwne odgłosy przy zmianie biegów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kevin1986 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 to moze jak juz ktoś będzie po takiej wymianie wypisze jakie są koszty takich poduszek ile zajmuje wymiana i jak się do tego zabrać ,żeby nie napotkać niepotrzebnych problemów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.