Guest Wujek Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 widziałem ze na forum były udostępnine linki do manuali czy można powtórzyć sytuację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Wszystko jest na forum w dziale PRIMERA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Greg Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Wszystko jest na forum w dziale PRIMERA No jest ale ze ciagnięciem to bieda... próbuję juz kilka dni i na osiołku jest 1 czasem 2 ródła :cry: . Z jednej instrukcji raptem 43% i staneło. Od jednego z braci nissanomaniaków dostałem dzi manual fabryczny do P11.144 - ale to niestety nowszy model niż mój no i manual fabryczny. Jeli potrzeba proszę o konatkt, jest w pdf, puszcze mailem. Pozdro - Greg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wujek Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Jest milion linków do zaciągania z których wiekszość nie działa albojest usunięta z serwerów ale znalazłem taki który działa i polecam: http://home.pages.at/nismo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.