Guest misiek_83 Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Mam P10 z 91 roku.Jest tam przeplywomierz?Jezeli jest to jaka jest jego cena?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 najprawdopodobniej masz wersję gaźnikową - więc przepływomierza nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Dokladnie,jest to gaznik.Dzieki za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornholio78 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 a co się dzieje? pewnie komuś opisałeś problem, myślał że masz wersje z wtryskiem i powiedział o przepływce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 a co się dzieje?pewnie komuś opisałeś problem, myślał że masz wersje z wtryskiem i powiedział o przepływce? Auto jakos dziwnie przyspiesza,swiece wymienione,przewody tez.Podczas przyspieszania wciskam gaz,zmuli go i po krotkiej chwili zaczyna przyspieszac.Szarpie go tez.Przyznam ze na starych przewodach lepiej bylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoover Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Mam to samo u siebie :/ A też wymieniałem przewody, świece i kopułkę i dałem gaźnik do przeczyszczenia. Tyle że u mnie dzieje się tak głównie na zimnym silniku. Gdzieś wyczytałem, że taka uroda nieszczęsnych gaźników, ale nie dam głowy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Gdzieś wyczytałem, że taka uroda nieszczęsnych gaźników, ale nie dam głowy...Raczej nie jest to prawda.Jakies 5 lat temu autko smigalo elegancko,miodzio.Problem pojawil sie jakis czas temu.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.