Guest Sawkus Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Właśnie będę kupował X-traila i chciałem siedopyać co wam dodali przy zakupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlmtb Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Witam Zanim kupisz to się nim przejedź i zwróć uwagę czy nie ściąga na prawo przy przyspieszaniu. Jak ściąga to kategorycznie odmów przyjęcia, bo prawdopodobnie tego nie da się naprawić i wtedy dopiero zacznie się jazda! Poczytaj wątki o X-trialu i ostatni, "Nawara". A co do dodatków to ja dostałem dywaniki i to bardzo kiepskie gumowe niepasujące. Jak się później dopatrzyłem były od Opla Vectra. Podr. dl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sawkus Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Co do ściągania i inne uwagi to już dość dawno przeczytałem dzięki za pomoc co do dodatków - to dywaniki to trochę mało - ja już wytargowałem więcej - a jeszcze go nie kupiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ryży Koń Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Hak alarm..... wykładzina bagażnika, upust i brak dopłaty za lakier Zobacz jakie sa akcesoria do X-a i walcz o swoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlmtb Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 co do dodatków - to dywaniki to trochę mało - ja już wytargowałem więcej - a jeszcze go nie kupiłem Ok. oprócz dywaników dostałem 5% upustu ale to było w styczniu 2006r. a samochód już był z 2005r. i już w promocyjnej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.