Guest wladis_20 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Witam Mam następujący problem po podłączeniu radyjka(chociaż niewiem czy to wogóle moze mieć coś d znaczenia) nagle przestały mi działąć szyby to znaczy ta przednia od strony kierowcy działa dobrze ale reszta nie reaguje na przyciski i niewiem to to moze byc.Sprawdziłrm juz bezpieczniki i wszystkie sa ok. Chodzi o primere p10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesiek_Almera Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 A sprawdziłeś włącznik pozostałych drzwi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wladis_20 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 jeszcze nie sprawdzałem ale zajmę się tym jutro. Najgorzsze jest to że szyby mam opuszczone. Sprawa się rozwiązała sama odkręciłem środkowy pulpit i podociskałem kostki i wszystko działa.Ale dziwiło mnie że szyby niereagowały na przyciski na dzwiach i na środkowym kokpicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.