Guest hot Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 A więc po pierwszych x tygodniach od rejestracji..zgubiłem 1 komplet kluczy do autka (Nissan Primera P11 z imob./NATS/1997/Hatchback). Gdzie mogę profesjonalnie i tanio (oj tanio to chyba nie bedzie) dorobić takiż komplet żebym nie musiał rezygnowac z użytkowania auta (max 1 dzień)? Interesuje mnie kuj-pom województwo oraz wielkopolska. PS. Witam wszystkich, czymś musiałem zacząć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Masz na myśli kluczyk czy kluczyk i pilota do oryginalnego alarmu? Sam kluczyk można kupić : w aso lub u ślusarza.Za aso przemawia fakt ,że będziesz miał oryginał i przy sprzedaży nikt się nie będzie dopytywał czemu jeden jest inny.Są dostępne włoskie podróbki.Każdą surówkę trzeba naciąć i w obu przypadkach najlepiej zrobić to u ślusarza(taniej bo aso i tak oddaje je do nacięcia).Trzecią rzeczą jest zakodowanie i znowu 2 opcje : aso i nie aso . Aso zrobi to w kilka minut i napewno skutecznie a inne zakłady to jak trafisz.Pamiętaj ,że kluczyki trzeba kodować wszystkie naraz tj stare i nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmink Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ja też posiałem klucz do mojej GT pytałem sie ale nie w ASO i koszt to ok 100-150zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hot Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Kluczyk oraz pilot, mam obecnie 1 kluczyk i 1 pilot (nie działa), wiec jak zgubie, auto bedzie stało jako eksponat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.