Guest genjusz Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 spalilo sie swiatlo postojowe, z wymiana swiatla mijania nie bylo problemu, jednak jak sie zabrac za wyjecie tego postojowego, szarpalem i nie wyszlo. Nie wymianialem jeszcze swiatel postojowych i nie bardzo wiem jaki tam patent zastosowali spece z nissana. niech ktos poda szybki sprytny sposob jak to holerstwo wyjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest accerone Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 postojowe musisz zlapac i obrocic - pozniej lekko wyjdą - wymieniałem je dziś. światło po sronie kierowcy - chwytasz za taki uchwyt z dwoma wystającymi "języczkami" obracasz tymi języczkami do góry i wychodzi. światło po stronie pasażera - tak samo tylko obrót chyba w drugą stronę - nie jestem pewien - przy tym świetle bardziej byłem skoncentrowany na tym jak je dobrze chwycic - zasadniczo jednak powinno dać się obrócić tylko w jedna - "prawidłową" stronę. Jak nowa żarówka będzie wypadać z gniazda - u mnie tak było - to rozegnij jej wąsy - wtedy będzie pewnie siedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest genjusz Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 dzieki - zaraz ide macac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.