Guest azuk Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Czy to normalne, elektryczne lusterka bez funkcji grzania? Ustawienie zwierciadeł działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxpaynemm Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 A czemu miało by być nienormalne :?: :027: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 lusterka mogą ale nie muszą być grzane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest azuk Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 A czemu miało by być nienormalne :?: :027: Ponieważ obie te funkcje powinny być w normalnych ,,elektrycznych" lusterkach. Idąc dalej szyby powinny opuszczać i i podnosić a nie tylko np. opuszczać. Pytałem czy tak jest w innych Almerach czy tylko w mojej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxpaynemm Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 A czemu miało by być nienormalne :?: :027: Ponieważ obie te funkcje powinny być w normalnych ,,elektrycznych" lusterkach. Idąc dalej szyby powinny opuszczać i i podnosić a nie tylko np. opuszczać. Pytałem czy tak jest w innych Almerach czy tylko w mojej. No to jak widać w almerach jest to normalne a jeśli kolega chciałby mieć też domykanie szyb to niestety trzeba sobie zamontować samemu :mikolaj: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pron! Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 W większości samochodów nie jest to powiązane ze sobą (el. regulacja i grzanie). Można powiedzieć że to normalne :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Idąc dalej szyby powinny opuszczać i i podnosić a nie tylko np. opuszczać. tak nie mozesz mowic bo rownie dobrze, powinienes miec do zarzucenia, ze przednia i boczne szyby sa nieogrzewane. W większości samochodów nie jest to powiązane ze sobą (el. regulacja i grzanie) dokladnie, podgrzewanie lusterek jesli jest powiazane to z ogrzewaniem tylnej szyby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest durom Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 moim zdaniem powinno byc i ustawianie i grzanie. Ostatnio zauważyłem że lewe mi nie grzeje i myślałem że się skończyło. Jakież było moje zdziwienie po rozebraniu. Okazało się bowiem że w lusterku nie ma wkładki grzewczej. Prawe grzeje poprawnie. Wychodzi na to że lusterko juz po jakiś przejciach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zell Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 A wie ktoś gdzie takie wkładki można qpić ? Chętnie bym sobie zamontował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulture30 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 A wie ktoś gdzie takie wkładki można qpić ? Chętnie bym sobie zamontował. na allegro. gdzies tu powinna nawet byc instrukacja "zrób to sam" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PetR Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Czy to normalne, elektryczne lusterka bez funkcji grzania? Ustawienie zwierciadeł działa. w n16 to normalne, przynajmniej w roczniku 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Pablo_ Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 A wie ktoś gdzie takie wkładki można qpić ? Chętnie bym sobie zamontował. na allegro. gdzies tu powinna nawet byc instrukacja "zrób to sam" Ja mam takie zamontowanie w manualnych lusterkach i powiem wam są rewelacyjne. A kupiłem od gościa z allegro o nicku BODEK206 z Krakowa i dostałem 2 lata gwarancji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 moze mi ktos pomoc i powiedziec jakie maty u w/w bodka beda pasowaly do N16? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yaroo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Ja mam elektrykę bez ogrzewania a teraz w sezonie zimowym by się przydało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Pablo_ Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 moze mi ktos pomoc i powiedziec jakie maty u w/w bodka beda pasowaly do N16? calówkę w dłoń i zmierz sobie szkło lusterka! zamów deko mniejsze (jak będziesz miał o 1 - 2 cm mniejsze maty od lusterka to i tak będzie nieźle grzało, a jak będziesz miał desio większe maty to można podetnąć) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ukasz Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Troszkę odgrzebę temat pytankiem - czy litery przy przyciskach regulacji lusterek (L R) są podświetlane na zielono tak jak umieszczona powyżej regulacja śiwateł (N15) ? Naszło mnie dzis takie pytannie bo u mnie się nie świeci, a nie wiem czy powinno . Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yaroo Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Nie są podświetlane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts