sedek Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Mam prośbę do kogoś, kto się orientuje. Chodzi mi o dane do regulacji gaźnika z wtryskiem (K 10). Chodzi mi zwłaszcza o to, jaki powinien być poziom paliwa i jak go mierzyć. Jesli ktoś miałby dodatkowo rysunki gaźnika i inne przydatne dane (np. średnice lub numery dyszek) byłbym w siódmym niebie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 ehmm kilka postow nizej jest... do sciagniecia ksiazka o micrze;] poszukaj najpierw trosze.. tam jest 400 stron i powinienes znaleźć dane, micra ma gaznik sterowany komputerkiem ,a nie z wtryskiem pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedek Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 Książkę mam ściągniętą już dawno. Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) . Przymierzam się do czyszczenia gaźnika, ale nie chcę tego robić w ciemno, zwłaszcza że auto mam dopiero od trzech tygodni. Dlatego też potrzebuję informacji m.inn. czy dane zawarte w tej książce (dotyczące gaźnika) odnoszą się również do aut wyprodukowanych znacznie później i stąd moja prośba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) . A LF kiedy był? W tej książce chyba figuruje 1986 rok, czy tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedek Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 sedek napisał/a:Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) . A LF kiedy był? W tej książce chyba figuruje 1986 rok, czy tak? Dlatego też napisałem, ze nie jestem pewien, jedynie słyszałem że są pewne zmiany zwłaszcza w elektryce. Przygodę z micrą dopiero zaczynam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snafu Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 tu macie pare fotek z auto daty dla gaźnikowców sorki za niską jakość ale powinna wystarczyć dane regulacyjne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Wysyłam ci materiały (18MB) z 1987 roku, a konkretnie EF & EC. To jest z suplementu, czyli jakieś zmiany nastąpiły. Porównaj z tym co masz i oceń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedek Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Dzięki Snafu B12, poszło na PW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 snafu ! dzieki wielkie ... wkoncu wiem jak wyregulować obroty na ssaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedek Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Snafu, czy możesz raz jeszcze wrzucić drugie i trzecie zdjęcie zrobione od nowa? Są one nieostre i słabo na nich widać. Pierwsze jest O.K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snafu Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 niema sprawy jak wróce z pracy to zrobie jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 B12, poszło na PW? Nic nie poszło. Puściłem na maila. Pchało się chyba z 1,5 godziny i przyszedł komunikat, że chyba skrzynka za mała (18MB). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedek Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Doszło 8,95 MB rar. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 sorki za odgrzebanie ale jest to po czesci zwiazane z tymi danymi ktore snafu zamiescil, mianowicie, czy ktos wie co to jest te Fast Idle Arm i jak ustawic to w tej pozycji 2 (2nd position) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts