Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

dane regulacyjne gażnika

sedek
 Share

Recommended Posts

Mam prośbę do kogoś, kto się orientuje. Chodzi mi o dane do regulacji gaźnika z wtryskiem (K 10). Chodzi mi zwłaszcza o to, jaki powinien być poziom paliwa i jak go mierzyć. Jesli ktoś miałby dodatkowo rysunki gaźnika i inne przydatne dane (np. średnice lub numery dyszek) byłbym w siódmym niebie.

Pozdrawiam

ehmm kilka postow nizej jest... do sciagniecia ksiazka o micrze;] poszukaj najpierw trosze.. tam jest 400 stron i powinienes znaleźć dane, micra ma gaznik sterowany komputerkiem ,a nie z wtryskiem pozdro

Książkę mam ściągniętą już dawno. Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) . Przymierzam się do czyszczenia gaźnika, ale nie chcę tego robić w ciemno, zwłaszcza że auto mam dopiero od trzech tygodni. Dlatego też potrzebuję informacji m.inn. czy dane zawarte w tej książce (dotyczące gaźnika) odnoszą się również do aut wyprodukowanych znacznie później i stąd moja prośba.

Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) .

A LF kiedy był? W tej książce chyba figuruje 1986 rok, czy tak?

sedek napisał/a:

Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) .

A LF kiedy był? W tej książce chyba figuruje 1986 rok, czy tak?

Dlatego też napisałem, ze nie jestem pewien, jedynie słyszałem że są pewne zmiany zwłaszcza w elektryce. Przygodę z micrą dopiero zaczynam.

Snafu, czy możesz raz jeszcze wrzucić drugie i trzecie zdjęcie zrobione od nowa? Są one nieostre i słabo na nich widać. Pierwsze jest O.K.

• 2 weeks later...

sorki za odgrzebanie ale jest to po czesci zwiazane z tymi danymi ktore snafu zamiescil, mianowicie, czy ktos wie co to jest te Fast Idle Arm i jak ustawic to w tej pozycji 2 (2nd position) ?