Guest kafar_06 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Witam serdecznie! Żeby nie było to szukałem już chyba wszędzie i nie znalazłem żadnych konkretów. Chodzi mi o kąt wyprzedzenia zapłonu w samochodzie Nissan Micra K10 rocznik 1991. Mam jakiegoś service manual'a ale nie mogę nic znaleźć więc pytam was. Mam nadzieję że pomożecie Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 może po chamsku ale przeszukaj forum bo już tyle razy to podawałem że szkoda gadać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kafar_06 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Stary nie wiem może nie umiem szukać ale. przejrzałem twoje posty przynajmniej tak po tytułach i nic- w jednym chciałeś to zrobić komuś za browka Tak więc proszę o pomoc, jak byś mógł to podaj jeszcze raz- w miarę przejrzyście. Dzięki pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 :one: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=zaplon daleko nie trzeba szukać... poza tym nie tylko Micry mają taki zapłon i jakbyś poszukał to tego jest naprawde sporo :027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kafar_06 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Dzięki. Nie wiem czy wyciągam dobre wnioski. Mam silnik benzynowy, czyli 10 stopni powinno być najlepiej tak? Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.