jaca V6 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Chciałbym na forum bardzo podziękować Elmerowi który poświęcił swój czas, udostępnił samochód i naprawde bardzo mi pomógł przy awarii mojej Maximy, powiem szczerze że dużo więcej sie napracował przy wymianie przewodów paliwowych niż ja, bo własnie to mi sie przytrafiło. Awaria miała miejsce w Wawie i napewno nie dojechałbym do domu. Wielkie dzięki Emil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmer Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 My ludzie z NKP musimy sobie pomagac nie ma problemu Panie Jaca dobrze spedzony czas i pogdac mozna bylo, i poznalem troche Maxime i od spodu i od srodka . Pozdrawiam :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaca V6 Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Dobrze żeśmy skończyli zanim sie zrobiło ciemno Masz racje, na ludzi z NKP można liczyć zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psujaut Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 dziękuję i ja za pomoc koledze i dodatkowo chciałbym zwrucić uwagę na świetny pomysł jakim jest assistance klubowy http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=8804 warto by bardziej się przylożyć do jego realizacji i nadanie pomysłowi większego rozmachu by to funkcjonowało to jakie było założenie przy twożeniu tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.