Guest hubizx Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Witam' Może ma ktoś w was uszkodzoną chłodnicę z ww. korkiem. Połamałem go ostatnio i nigdzie nie mogę znależć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawina Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 jesli masz nawet polamany to proponowalbym pojsc do jakiegos sklepu ze srubami i dobrac jakas srube o takim samym gwincie i po sprawie... tyle ze do odkrecania/wkrecania zamiast lapek bedziesz musial uzyc klucza... ale wkoncu nie codziennie sie to odkreca, wiec mysle ze to nie problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hubizx Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Witam' Śrubę mam wkręconą i to nie jest to. Bo śruba niszczy gumową uszczelkę która jest pod nią. Platkiwowy motylek byłby zdecydowanie lepszy. -- Pozdr Hubert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawina Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 wiesz co... wlasnie mi sie przypomnialo ze mam chlodnice jakas na balkonie... tylko nie wiem od czego ona jest ;P ... moge wykrecic kurek, moze bedzie pasowal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.