nosek Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Mam N16 z 2001 (przed Fl)z oryginalnym radiem (typu B w zabudowie). Chcę je wymienić na radio z odtwarzaczem CD. Szukam porady; Na jakie? Czy istnieje oryginalne radio w zabudowie z odtwarzaczem? Czy muszę kupić "zwykłe", nieoryginalne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 istenieje, od czasu do czasu pojawiaja sie na alledrogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addagio Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Czy istnieje oryginalne radio w zabudowie z odtwarzaczem? Ja takie mam z CD, więc na 100% istnieje. Tylko pewnie będzie je ciężko kupić, chyba tylko jak Kolega wyżej napisał na Allegro, ewentualnie z jakiegoś rozbitka. Radio jest produkcji Clarion'a, ale oni twierdzą, że nic o tym radiu nie wiedzą, bo dają produkt Nissanowi i nic ich więcej nie interesuje Pzdr. Wesołych Świąt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent29 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Są na allegro można kupić chodzą do 500zł Jednak chyba nie czytają MP3. Mam pytanko czy pilot od 'kaseciaka' będzie pasował do radyjka na CD'ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosek Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 Dzisiaj kupiłem Ten odtwarzacz i czekam na przesyłkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 mozesz sie zdradzic gdzie i za ile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosek Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 allegro, 150 + końcówka mocy za 100 =250 :mikolaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcinde Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Jednak chyba nie czytają MP3. niestety nie czytają MP3... ale fabryczne przynajmniej ładnie w desce wygląda i to jest jego podstawowy plus:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.