Guest Ibanez Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Witam.Czy miał ktoś z posiadaczy primery p11 1.6 wymieniane kompletne sprzęgło? Ile taka wymiana kosztuje przeciętnie ( czesci + robocizna ) i czy jest kłopotliwa? Ile powinno wytrzymac normalnie uzytkowane oryginalne sprzeglo w p11. Pozdrawiam serdecznie i z góry dzieki za odpowiedz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Witam ! na początek powiem ci bo jesteś nowy jest taka opcja szukaj Na temat sprzęgła było bardzo dużo topików Wystarczy je poczytać a odpowiedź znajdziesz na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ibanez Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Szukalem opcja szukaj i niestety nie znalazłem tak wiec jeśli ktoś mogłby mi tu skrobnąć coś na ten temat będę wdzięczny.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velociraptor Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Szukalem opcja szukaj i niestety nie znalazłem tak wiec jeśli ktoś mogłby mi tu skrobnąć coś na ten temat będę wdzięczny.. Faktycznie - dzięki Tobie udało sie zdiagnozować problem, przeszukiwanie nie działało poprawnie. Już działa, więc zapraszam do wyszukiwarki Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.