lukeswirus Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Mam pytanie czy ktoś z szanownych kolegów montował takie dodatkowe światła. Bo ja mam sobie zamiar takie kupić, tylko że nie wiem na jakie paramatry patrzeć i gdzie je najlepiej ulokować. Myślałem, że najlepszym miejscem będzie w atrapie zderzaka pod rejestracją, ale tam jest troche mało miejsca. Co sądzicie o tym?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Ja mam fabrycznie w przednim zderzaku ale mam wersję po FL i jest na to miejsce z boku zderzaka, u Ciebie patrząc po avatarze musiałbyś wsadzić je tuż przy tablicy rejestracyjnej. Takie rozwiązanie już widziałem i całkiem nieźle to wyszło. Co do parametrów to trudno jest mi cokowielk powiedzieć, cyba że to że całkiem ładnie doświetlają pobocze podczas jazdy i oślepiają tych jadących z naprzeciw Tobie. Oto fotka jak to u mnie wygląda: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BATATY10 Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 u mnie to wyglada tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88b54a65b2cbcdcf.html moze malo widoczne ale miejsce jest na wiosne bede tez montowal jak cos to dam link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 ja zakladalem helle dalekosiezne foto ale mam gdzies w garazu zderzak do k11 sprzed liftu do wersji super s mialem go na aucie ale ukradli mi halogeny wiec wrucilem do zwwyklego zderzaka i kupilem halogeny, fotka z telefonu niewyrazna pozniej wrzuce wyrazniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pablo_Snk Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Dzisiaj ojciec ma mi kupić halogeny, zobaczymy jakie przyniesie I też będe gdzies je musiał ulokować Ma może ktoś do sprzedania przycisk do halogenów przednich zamiast tej zaślepki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.