Guest raa Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Witam, Jak pisalem juz w poprzednim poscie, od wcozraj jestem posiadaczem Almy 2.2di z 2000 roku. chcialbym zrobic troche modow. Ostatecznie chce ja zawirusowac. Jednak czytaj forum wywnioskowalem ze seryjny wydech jest slaby. A wiec taka sciezke modow sobie wyznaczylem: 1. Modyfikacja wydechu - na przelotowy. 2. IC 3. Chip Czy dobrze sie do tego zabieram? Wiadomo mody beda rozciagniete w czasie, ze wzgledu na finanse. Chcialbym zaczac od wydechu i czy jest to wlasciwy kierunek, co moge dzieki nie mu zyskac? Nastepna sprawa to IC, jaki IC spasuje do mojej Almy i gdzie go zamontowac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek125 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 raa, wiekszosc odpowiedzi uzyskasz przekopujac ten watek -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.p...aa2052ea1a2cde2 jest tutaj opisane co i jak chłopaki zmodziły, osobiscie polecam najpierw wywalic katalizator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kubeusz Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 3. Chip raa, gdzie masz zamiar wirusowac swoje autko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raa Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Czytam czytam w ramach wolnego czasu. [ Dodano: Czw 04 Sty, 2007 14:24 ] gdzie masz zamiar wirusowac swoje autko? Jeszcze sie nie okreslilem co do firmy. Musze poczytac, poszperac kto na slasku moze to dobrze zrobic i za rozsadne pieniadze. popytam wsrod znajomych rozeznam temat wtedy sie zdecyduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.