Guest pawel_316 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Witam, Możecie mi pomóc z przetłumaczeniem paru rzeczy ? mianowicie chodzi o wyposarzenie auta wg rosyjskiej strony i nr VIN, bo nie do konca wszystko rozumiem: ***A* DIGITAL CLOCK & WASHER LEVEL- ***A* WARNING *A*** WITH SPARE TIRE A**** POWER STEERING & A**** POWER STEERING W/TILT Z góry wielkie dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rz Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 elektroniczny zegarek kontrolka poziomu plynu spryskiwaczy (chyba ) kolo zapasowe (tak mi sie wydaje) wspomaganie kierownicy nie wiem co tutaj oznacza warning, byc moze jest to trojkat albo swiatla awaryjne pzdr rz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 ***A* DIGITAL CLOCK & WASHER LEVEL- ***A* WARNING Zegarek elektroniczny i kontrolka niskiego poziomu płynu do spryskiwacza. nie wiem co tutaj oznacza warning To zalicza się do kontrolki poziomu płynu spryskiwacza. *A*** WITH SPARE TIRE Koło zapasowe A**** POWER STEERING & A**** POWER STEERING W/TILT Wspomaganie kierownicy i najprawdopodobniej elektryczne szyby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel_316 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 johny_fellow Dzięki serdeczne za info. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebek_WWL Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 a gdzie przeczytac vin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rz Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 a gdzie przeczytac vin np. w dowodzie rejestracyjnym albo zdaje sie jest wybity pod maska za silnikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 a gdzie przeczytac vin W nowym dowodzie pozycja E ale generalnie zawsze gdzieś na 1-ej stronie składający się z 17 znaków w przypadku Naszych maszynek i zawsze w 100NX zaczyna się na JN1 co oznacza iż są wyprodukowane w JAPAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebek_WWL Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 no dobra mam a kto moze mi rozgrysc co powinienem miec wedłóg vinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel_316 Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Wejdz tu : http://www.club-nissan.ru/cars/vin wpisz swój nr vin i wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebek_WWL Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 FRONT WIPER BLADE a co to oznacza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rz Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 FRONT WIPER BLADE a co to oznacza przednia wycieraczka piorowa? ale nie wiem czy ta pod nogi czy ta na szybe zreszta byl juz taki temat o tlumaczeniu VIN-u. wystarczy poszukac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts