Guest Maryn87 Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Witam. w zakładce album znalazłem super zdięcie mikruska. Taka cała biała a w miejscu rejestracji jest wpisane ARNE [K10] Czy to jest autko kogoś z użytkowników? Interesują mnie zderzaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Witam. w zakładce album znalazłem super zdięcie mikruska. Taka cała biała a w miejscu rejestracji jest wpisane ARNE [K10] Czy to jest autko kogoś z użytkowników? Interesują mnie zderzaki. Witam Pod spodem jest komentarz do tego screena... zdjęcie zostało odrzucone nie spełnia warunków - fotomontaż To autko jest kogoś z użytkowników ... ale nie naszego forum Jeśli chodzi o zderzaki to podpasuj coś z micry super s. Pozdrawiam!!! Temat chyba do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 albo z super jest troche inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.