Guest trebor_d Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Czy w waszych Almerach (model II)jest bardzo chybotliwy drążek zmiany biegów. Mechanik z którym sprawdzałem autko podczas zakupu powiedział, że to jest normalne. Po zmianie VV Polo na Almerę wydaję mi się, że przy zmianie biegów drążek zostanie mi w ręku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 temat byl juz poruszany i wydaje sie byc to normalne zjawisko wiec bez stresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest trebor_d Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 No nie chodzi mi o drżenie podczas jazdy, bo to jest normalna sprawa. Tylko martwi mnie, że buja się dosyć mocno w porównaniu z innymi autami, którymi jeździłem bądź miałem. Ktoś na forum chwalił Almerę za precyzję w przełożeniach, więc wyciągam wniosek, że coś może być u mnie nie tak. Przy takich bujającym drążku ciężko mówić o precyzji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek N16 2,2 Di Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Trzeba sie przyzwyczaić do tego chybotania . Mi też się ciężko było przyzwyczaić po przesiadce z Hondy civivc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kubeusz Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Trzeba sie przyzwyczaić do tego chybotania . Mi też się ciężko było przyzwyczaić po przesiadce z Hondy civivc No A jak ja mielam w poprzednim autku QuickShifta, to klamerkowa dziwgnia sprawia wrazenia jakby byla od Ikarusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.