Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Powołanie sekcji sportowej Nissan Power Team

bort
 Share

Recommended Posts

Mamy przyjemność poinformować, że Coobcio został szefem sekcji sportowej Nissan Klub Polska, która przyjmuje nazwę (promowaną przez niego już wcześniej) - Nissan Power Team.

Jak stać się członkiem Nissan Power Team.

Aby stać się członkiem Nissan Power Team należy zgłosić do Coobcia swój akces poprzez formularz znajdujący się na poniższej stronie:

http://www.nissanklub.pl/forum/groupcp.php?g=570

Kryteria doboru członków przedstawi nam już Coobcio.

Życzymy Coobciowi powodzenia, z pewnością zrobi tu dobrą robotę i wkrótce cała Polska usłyszy o Nissan Power Team.

Pozdrawiamy

zespół Nissan Klub Polska

Guest Przemo78

Oczywiście COOBCIO napewno bedzie zadowolony ze swojej roli i życze mu jak najlepiej

GRATULACJE :):)

I do dzieła ...

Pomoge oczywiście w miarę możliwoeści ;)

Wreszcie moge być w moim zywile !!

Oj bedzie o nas głosno :D

No Sezon 2005 zacznijmy od maja na lotnisku w Modlinie więc dłubcie pod maskami i pozbywajcie sie kg :lol:

Ale będzie zamieszanie i zainteresowanie nasządziałalnością :wink:

Guest elcoruso

Sorki Coobciu klikneło mnie sie tam gdzie nie trzeba (tzn. na formularz zgłoszeniowy :lol: ) - nie traktuj tego zgloszenia powaznie.

Moje 114 KM dla mnie narazie wystarcza w wiekszosci przypadków, ale nic to do POWER TEAM :)

Ale..... kto wie.... za rok konczy mi sie leasing i moze bede szukał 200SX 2.0T (jak bedzie $), a jak nie to jakas Almera GTI poprzednia albo nawet Sunny GTI jak byłby w dobrym stanie. Sie zobaczy za rok :twisted:

Guest strzelec

No, no...gratuluję dobrego pomysłu i życzę sukcesów...może jak kiedyś będę miał jakieś Nissanowskie 2.0, albo najlepiej 3.0...no albo w ostateczności uturbię 1.6 :lol: :wink: ...to wtedy też się zgłoszę...żeby wstydu nie było... :D

1.6 z Trubinka da radę... Promotor z silnika Hondy na miękko wycisnał 380 koników więc weisz :wink:

Guest mrówa

dobra trza sie brac do roboty ale zalezy mi na jednym aby automat został to zadkosc na zawodach heheh na początek zajme sie swoim silnikiem poki auta lub silnika nie zmienie :lol:

z tego co wiem zeby szybciej automatem ruszyć to Wielki WAC posiadacz Maximy robi to tak.

Wciska hamulce i jednoczesnie dodaje gazu, utrzymuje ok 1500obr.min po czym puszcza hamulec i gaz w podlege i czeka...

• 3 weeks later...

Witam wszystkich!!! jestem tu świeży... więc nie wiem do kogo i jak się zwracać.

Jestem szczęśliwym posiadaczem sunny GTI '91 tyle że LPG... póki co wystarcza... podejżewam że nie na długo hehehe :twisted: zgłoszę się do sprintu może? Póki co na doping mozecie liczyć na bank!

Pierwszy piątek miesiąca melduję się żeby nie było!

:D

Bardzo nam miło, to się widzimy FORT wola peirwszy piątek meisiaca Luty.

Ps. mzoe odrazu jakieś male sprwadzenie co czyja fura potrafi :D

He He. Juz myslisz o sciganiu?? Moze najpierw tak delikatnie wprowadzilbys kolege w tajniki klubu a pozniej przeszedl do ostrej rywalizacji :wink:

Tak od razu?? Ściganie?? A kawka albo herbatka?? hehehe :lol:

Nie bardzo mogę poszaleć, bo cuś się dzieje na wysokich obrotach... raz jest jak rakieta a raz jak "polonezik". Nie wiem co jest, ale wstydu czasami sobie narobię jak mnie 1.6 civic objeżdża spod świateł :oops:

• 3 months later...
Guest zicoo

Moje gratulacje Coobciu, mam nadzieje, ze Twoje TurboNissmo wyniesie nasz klub na orbite slawy..... i to piorunem 8)

P.S. Wpadlem na pomysl, ze jesli potrzebujesz dla celow propagandowych kawalem miejsca na www to u mnie jest troche wolnego.

pozdr

Zicoo

• 2 months later...
Wreszcie moge być w moim zywile !!

Oj bedzie o nas głosno :D

No Sezon 2005 zacznijmy od maja na lotnisku w Modlinie więc dłubcie pod maskami i pozbywajcie sie kg :lol:

Ale będzie zamieszanie i zainteresowanie nasządziałalnością :wink:

kuba kiedy wreszcie zaczniemy??? :roll:

Guest greg76

no mysle ze na bemowie we wrzesniu to juz bedzie ekipa 8) ja nie startuje ale tzrymam kciuki i sluze noclegiem dla "turystow" :wink:

jol jol!

Tak po cichu mysle ze we wrzesniu wystartujemy na 4 Uturbione nissani FWD, pozyjemy zobaczymy.

Ps. Zicoo dzikuje z miejsce jak bede mial coś, ciekawego do zamieszczenia to sie upomne :)

• 2 weeks later...

JA chyba też sie wybiore, pewno z ekipa KSRmotorsport się zabiore i przetestujemy słynną "wściekłą pomarańczę" :wink:

jedzie kros na torun :?: ja mam zamiar sie wybrac ale jako widz oczywiscie :)

Poddaj dokładny termin :) Może się skuszę :roll: pokibicować.