Guest mrt57 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 witam. chcialbym wymienic kierownice w moim nissanie sunny 1.4 16v 3d 1993r(silnik juz ze wstryskiem), gdyz ta co mam zwyczajnie sie zestarzala. jest sliska i wytarta, a na sloncu pokrywa sie dziwnym, wilgotnym czyms:P chcialbym kupic http://moto.allegro.pl/item192136617_nissa...kierownica.html ale nie wiem czy bedzie pasowac? pomoze ktos? jak wyglada sprawa z wymiana kierownicy, tzn. czy wystarczy zdjac ta co jest i zalozyc nowa, czy kupno naby itp. jest nieuniknione? obecnie mam zwykla 4-ramienna i juz mnie to meczy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrt57 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 ok czyli myslisz, ze moge spokojnie kupowac? bo widzialem tez w sunnych 3-ramienne kierownice(nawet fajniejsze niz ta:) ale niestety nigdzie nie widze na sprzedaz. a niespecjalnie mam mozliwosc jezdzenia na gieldy itp. chyba ze widzial ktos moze 3-ramienna kierownice od sunnego ktora bedzie pasowac na sprzedaz? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2557017 o taka jak w tym mi chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 będzie pasowała bo ja wymieniałem na tą właśnie fajniejszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skull Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 ja mam taką kielnie w swoim sunny,widziałem też w paru innych nissanach taką samą ale co to za model :029: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majsterus Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 jest to momo i stanowi komplet z gałka do biegów wszystko w skórze a nie lepiej założyć od primery 3 tramienna chyba lepsza niż sunny wczesniejsza na fotce (3 ramiona) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrt57 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 ale czy ta od primery, nie ma przypadkiem ramion w ksztalcie odwroconego Y? bo jesli tak, to raczej mi sie nie podoba;) nafajniejsza jest taka jaka posiada uzytkownik gregor, ale coz z braku laku chyba sie bede musial z ta blizej zapoznac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Skull parę miesięcy temu na allegro ktoś sprzedawał taką kierownicę nawet miałem ochotę ją kupić ale trafiła się właśnie ta co mam w idealnym stanie mrt57 jeszcze jest inna opcja taka jak z GTI tylko z innym znaczkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrt57 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 gregor jak sie trzyma ta kierownice co kupiles od gti-r`a, fajna jest itd? moglbys podac jaka ma srednice jesli masz ja pod reka? bylbym bardzo wdzieczny:) ksztalt ma identyczny z ta, ktora na allegro jest, tylko znaczkiem sie rozni;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 dobrze leży w dłoniach tylko szkoda, że nie jest obszyta skórą Średnicę zmierzę jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrt57 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 ok naprawde wielkie dzieki za wszelka pomoc:) postaram sie jutro zamowic i oby pasowala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 ok naprawde wielkie dzieki za wszelka pomoc:) postaram sie jutro zamowic i oby pasowala na pewno będzie pasowała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest buli27 Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Pasuje na bank ja mam taką samą [ Dodano: Wto 08 Maj, 2007 16:12 ] niedawno wymienałem właśnie ze 100Nx-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pers Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 mrt57, ja mam taką samą jak Ty, mam w B12 i pasowała bez problemu więc do Ciebie tym bardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrt57 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 nom kieownica doszla, juz zamontowana- jutro bede sprawdzal w drodze:) mialem co prawda nadzieje, ze troszke mniejsza jest. ma 36.5 cm srednicy, raptem 1 cm mniej niz poprzednia. moglaby miec tak ok 34;) wazne, ze poki co wszystko dziala, jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest xsiu Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Chce kupic fajna skorzana sportowa kierownice w stylu retro cos w klasyku ale nie znalazlem narazie konkretnego modelu moze cos polecicie lub nawet nakierujecie na odp sklep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek104 Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 www.tuning-studio.pl a skórą sobie obszyjesz za 100zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts