Guest holy Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 zmieniłem kilka dni temu moją wysłużoną P10-tkę na P11 2.0 SLX z LPG no i mam pytanie - czy tylna kanapa w hatchbacku się podnosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomles Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Niestety nie tylko oparcia się składają. Ogólnie P-10 miała trochę więcej przydatnych rozwiązań które niestety nie zostały zadaptowane dalej. Np.: tylne zawieszenie ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinodino Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Witam. Nigdy nie demontowałem tylnej kanapy. Wg manuala wygląda to tak. Chyba nic trudnego. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 no i mam pytanie - czy tylna kanapa w hatchbacku się podnosi? W sedanie tak, pociągasz za dwie spinki w stronę przodu auta i podnosisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ły Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Potwierdzam bez problemu można ją zdemontować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skała Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 W P11 hatback tak samo 2 spinki do przodu i podnosisz kanape-jest wtedy dojście np. do zbiornika paliwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary7 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Witam. Mam mały problem,potrzebuję dostać się do czujnika rezerwy paliwa a nie potrafię zdjąć tylnej kanapy. Odsuwam zapinki z rys. A powyżej a kanapa nadal się trzyma. Mam szarpać z całej siły? Czy może coś jeszcze trzeba nacisnąć/pociągnąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.