Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Zatrzasnieta klapa :/

Guest skuler

Recommended Posts

Guest skuler

Czesc

Mam problem z klapa w n14 3d. zamknalem i ni cholery nie chce sie otworzyc, ani z kluczyka ani z linki. tak jakby cos tam wpadlo i zablokowalo zamek. Czy ktos moze mial podobna sytuacje? jak sobie z tym poradzic. mam zdjecte poszycie klapy od wewnatrz wiec jzu sie troche przyjzalem.. ale dostepu jest dosc trudny. Linka jest cala i widze ze nie ma sily popchnac dzwigni w zamku. Wszystko wg mnei wskazuje na to ze cos do zamka wlecialo i blokuje dzwignie. Czy ktos mial podobna sytuacje? Moze ktos z Was moglby spojrzec na klape u siebie popatrzec w jak isposob mozna odkrecic zamek. Myslalem o odktreceniu ucha na ktorym zamek sie zatrzaskuje ale jest tam trudny dostep. Jakies pomysly? z gory dzieki.

Guest cerber

Ja mam sedana ale może jest podobnie. Spróbuj poluzować bądz całkiem odkręcić sruby trzymające zamek od środka

Guest skuler

_Pablo_, dzieki, ale pierwszy dotyczy N13. w drugim jest mowa o jakiejs dzwigience.. sprawdze to jutro. thx!

Guest _Pablo_
_Pablo_, dzieki, ale pierwszy dotyczy N13. w drugim jest mowa o jakiejs dzwigience.. sprawdze to jutro. thx!
W N14 i N13 jest podobny, nie jestem pewnie czy jest tak samo w 3D i 5D. Jest jedna linka która otwiera i zamek klapy i klapkę od wlewu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...