Guest peteros Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Czytałem istotne w sprawie wątki i wciąż się zastanawiam, czy nie miało by sens zastąpienie miksera blosem w SR20de? Pamiętam, że na oryginalnym dolocie na Pb auto było trochę żwawsze i mniej paliło. Czy ktoś z szanownych kolegów zdecydował się na taką zamianę? Jakieś wnioski? Warto czy nie? PS W najbliższym czasie czeka mnie parę wyjazdów za zachodnią granicę. Autem, które na zwężonym dolocie żre 17 l Pb/100 km na autostradzie czarno widzę mój budżet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maras Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Oj chyba nie przyłożyłeś się do czytania W wątku o blosie są wypowiedzi przynajmniej paru osób, które zamieniły mikser na blosa. W tym i moje. Konkluzja jest jedna - warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peteros Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Dzięki! Się przyłożyłem ;-) , tylko ten wątek jest tak rozciągnięty w czasie i przestrzeni, że odpowiedź jest mocno rozmyta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ły Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Poczytaj przejścia kolegi Piotrka_S http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...light=piotrek_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peteros Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Czyli zakładać, nie gadać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafek Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Oczywiście że zakładać, ja też jednak się zdecydowałem :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wald Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Ja tez, po przeczytaniu calego tega mega watku, wywalam mixer i wkladam Blosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafek Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Napisz jakie efekty czy będziesz zadowolony, u mnie znacznie sie poprawiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.