t-olo Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Witam. Mam też Nissana Sunny 1.4 16V z 1992 roku. Mam tego typu problem, że podczas jazdy po drogach żwirowych, polnych do środka przez wywietrzniki wpadają mi tumany kurzu. Jak się zmienia i gdzie są filtry przeciwpyłowe w tym kochanym autku . Pozdrawiam i dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny_fellow Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 i gdzie są filtry przeciwpyłowe w tym kochanym autku O ile wogóle są to szukaj ich za schowkiem, jak z resztą w każdym NISSAN'ie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z2maciek Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Temat był na forum dokładnie przerabiany: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=14841 Przed założeniem nowego tematu warto skorzystać z wyszukiwarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymeq Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.